På vei ut

Skal du flytte ut av boligen din, finner du her viktig informasjon om nedvask og levering av nøkkel

Viktig info

Du kan fremleie boligen din til en annen student dersom du skal på utveksling eller i praksis i forbindelse med studiene. Du finner selv aktuell student, så kontakter du SiA Bolig angående avtalene som må skrives. Det er ikke mulighet for å fremleie selv uten at SiA er involvert.

På høsten tilbyr også SiA mulighet for et opphold i leieforholdet ditt hvis du skal ut i praksis eller på utveksling i perioden 1.august til 31. desember. Dette betinger at du leier gjennom sommeren frem til 31.07 og signerer ny kontrakt fra 01.01 året etter. SiA vil være behjelpelig med lagring av dine eiendeler for perioden du er borte.

Kontakt ditt SiA kontor for avtale.

Kristiansand

Grimstad

Her kan du sette inn ting du ikke ønsker å ta med på flyttelasset, og som kan komme andre til gode. Eksempelvis: kjøkkenutstyr, servise, bestikk, hyller, stoler, kommode osv. Tingene må være rene, hele og i god stand. Dessverre kan vi ikke ta i mot tekstiler, dyner og puter.

Grimstad
Følgende bygg har gjenbruksrom

 • Jon Lilletunsvei 21 - tilgang for beboere i Jon Lilletunsvei 15, 17, 19, 21, 23
 • Jon Lilletunsvei 2B - tilgang for beboere i Jon Lilletunsvei 2 A og 2 B
 • Tønnevoldsgate 26


Kristiansand
Følgende bygg har gjenbruksrom

 • Kristian IV's gate 101
 • Kaserneveien 11 - tilgang for beboere i Kaserneveien 8-36
 • Marviksveien 98
 • Kongsgaard Allé 7
 • Oblt. Omdalsvei 21-75
 • St. Olavs vei

Nøkkel må leveres senest kl. 12.00 den dagen kontrakten din går. Den skal legges i en spesiell nøkkelkonvolutt, lukket og merket med navn, rom, bygg og ny adresse, samt utflyttingsdato og klokkeslett. Nøkkelkonvolutt kan hentes på SiA-kontoret, eller du finner den ved dropbox.

Nøkkel som ikke leveres ved kontraktssluttdato, regnes som tapt og vil gi et gebyr (se prisliste). Det samme gjelder hvis sylinder må skiftes. Leveres nøkkel senere enn kontraktsslutt, løper husleien til den er levert til SiA.

Hvor leverer jeg nøkkel?

 • SiA sjekker rommet grundig først etter at du har levert nøkkel.
 • Ønsker du selv å vaske boligen din - bør du se filmen under og les nøye her. Er du den som flytter først ut av et bofellesksap, må kjøkken og bad også vaskes grundig selv om naboen flytter ut senere. Ved manglende rengjøring, vil du motta en sms/e-post med mulighet til å vaske en gang til innen gitt tidsfrist. Skulle dette ikke la seg gjøre, må SiA benytte rengjøringsbyrå og du blir belastet med kostnadene.
 • SiA kan også tilby utvask av hele eller deler av din bolig utført av rengjøringsbyrå - for bestilling og sjekk av pris, send e-post til en av våre husøkonomer.
  housekeeper.grimstad@sia.no 
  housekeeper.kristiansand@sia.no 
 • Logg inn på "Min Side" Fyll ut sjekkliste for utflytting før du leverer nøkkel - denne kontrolleres opp mot den sjekklisten du leverte ved innflytting.

Oppsigelse gjøres på "Min side". Trykk på min bolig / flere valg. Fyll ut skjema og send oppsigelsen. Oppsigelsestiden er en måned regnet fra den første i påfølgende måned. Det vil si at oppsigelsen må være registrert innen midnatt siste dagen i måneden før.

Husk adresseforandring til posten/folkeregisteret!

Fra 16. juni 2023 endres oppsigelsestiden til 2 måneder fra dato til dato.

SiA Bolig og Studentservice, Kristiansand

Telefon: 40 00 10 18
E-post: sia@sia.no
Adresse: Universitetsveien 3A
4630 Kristiansand

Se i kart

Buss stopp: UiA v/Spicheren

Åpningstider finner du her.

SiA Bolig og Studentservice, Grimstad

Telefon: 40 00 90 07
E-post: sia.grimstad@sia.no
Adresse: Jon Lilletunsvei 9
4879 Grimstad

Se i kart

Buss stopp: Øygårdsdalen

Åpningstider finner du her