SiA styret 2019

Jacob Haugmoen Handegard er ny styreleder for 2019.

SiA styret hadde forrige uke årets første samling. Det nye styret ble presentert og øvrig på agendaen var presentasjon av alle SiA sine virksomhetsområder.

Ny styreleder for 2019 er den 23 år gamle Arendalitten Jacob Haugmoen Handegard. Handegard studerer statsvitenskap, og tar nå en master inne feltet. Han har tidligere erfaring fra ulike verv på UiA, samt noe politisk erfaring. For sin kommende periode som styreleder er han klar på at det er spesielt et område han brenner for.

– Det viktigste er å ivareta den generelle studentvelferden, men jeg har nok et ekstra hjerte for dette med psykisk helse og at vi skal gjøre et godt arbeid der. Det betyr nødvendigvis ikke at vi bare skal jobbe med SiA Helse, men mer se på hva vi kan gjøre som en helhet for at folk ikke kommer i den situasjonen der de føler de må oppsøke et slikt tilbud. Vi må se på hva vi kan gjøre for å eksempelvis forebygge ensomhet. Det er mye vi må i gang med, og det er komplekse problemstillinger, sier Haugmoen Handegard.

Dette er SiA styret 2019

Bli litt bedre kjent med styreleder Jacob Haugmoen Handegard