Gjestekort for studenter

Med gjestetrening får du som student mulighet til å trene gratis hos andre studentsamskipnader over hele landet. Med et aktivt treningsmedlemskap på Spicheren, kan du gjestetrene på følgende ved følgende steder:

Hva er gjestetrening?

Gjestetrening betyr at studenter som er medlemmer av studentsamskipnadene i Tromsø, Trondheim, Oslo, Ås, Stavanger, Bergen, Agder, Vestfold og Buskerud kan trene gratis hos de andre studentsamskipnadene.

Du kan gjestetrene inntil 15 dager spredt utover et kalenderår, i tillegg til inntil to måneder i sommerferien i perioden 1. juni til 1. september.

Vil du ha gjestetreningskort? NB! Gjelder kun for trening i Oslo. På øvrige samskipnader bruker du brikken fra ditt treningsted)

Vil du ha gjestetreningskort, henvend deg i resepsjonen på Spicheren . Dersom du er medlem av en annen studentsamskipnad får du utstedt gjestetreningskortet hos denne. Du kan få ett klippekort med 15 klipp som kan brukes fritt gjennom kalenderåret, og ett kort for sommerperioden. Kortene er personlige og kan ikke brukes av andre.

Når du gjester en annen studentsamskipnad

Når du er gjest hos en annen studentsamskipnad viser du gjestetreningskortet ditt i resepsjonen. Husk studentbevis og gyldig legitimasjon. Besøk de andre studentsamskipnadenes nettsider, og finn ut mer om hva de har å tilby.

Viktig å huske på

Må jeg ha nøkkelkort eller chip?

Du bruker vanlig nøkkelkort/chip når du gjestetrener. NB! I Oslo må du ha eget gjestetreningskort. Hentes i resepsjonen på Spicheren.

Hvor mange ganger kan jeg gjestetrene?

Som studentmedlem på Spicheren kan du gjestetrene inntil 15 dager spredt utover et år. I tillegg til det kan du trene inntil to måneder ubegrenset i sommerferien (i perioden 1. juni til 1. september).

Kan jeg forhåndsbooke og delta på gruppetimer?

Booking av gruppetime kan gjøres i resepsjonen på senteret du besøker, og det er opp til hvert enkelt senter hvor tidlig/og om du på forhånd kan booke deg på timer.